Femeie de 59 de ani din Ilișești, reținută în urma unei percheziții. La domiciliul ei au fost găsite 6140 pachete și 175 litri de alcool, marfă de contrabandă

Ieri, joi, 06.02.2020, în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiști din cadrul IPJ Suceava – S.I.C.E. –Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, au fost puse în aplicare  de două mandate de percheziție domiciliară, fiind vizate persoane implicate în traficul cu ţigarete de provenienţă extra-comunitară.

În urma activităților întreprinse, la locațiile percheziționate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor un nr. de 6140 pachete cu țigarete de proveniență extra-comunitară de diferite mărci și 175 litri de alcool, cu o valoare de piață de circa 10.000 lei.

 

În urma activităților de cercetare și urmărire penală derulate în cadrul dosarului penal întocmit, față de Popa Virginia, de 59 ani, din comuna Ilișești, a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

Cea în cauză urmează a fi prezentată unității de parchet în cursul zilei de 07.02.2020 în vederea luării măsurilor procedurale ce se impun. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „contrabandă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.