Femeie de 62 de ani, omorâtă în bătaie de tovarășul de pahar, la Frasin

Poliția a continuat cercetările privind moartea cu suspiciuni de omor în ziua de 23 octombrie a unei femei,  Elena Popescu de  62 ani, din orașul Frasin.

Ieri, 25.10.2021 a fost efectuată necropsia cadavrului,  ocazie cu care s-a constatat provizoriu că moartea femeii a fost violentă. Ea s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute consecința unui politraumatism: traumatism cranio-facial, traumatism cervical și traumatism toraco-abdominal. Semnele de violență constatate la autopsie s-au putut produce prin lovire cu și de corpuri contondente..

S-a stabilit că în ziua de 23 octombrie, în intervalul orar 16.00-17.00 femeia s-a deplasat la domiciliul lui Alexa Copiciac, de 60 ani, din orașul Frasin, unde au consumat băuturi alcoolice. În urma cercetărilor făcute, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus începerea urmăririi penale față de Alexa Copiciac sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „omor calificat” fiind emisă și o ordonanță de reținere pe numele suspectului care a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *