Actualitate

Femeie de 64 de ani găsită moartă sub zăpadă, la Drăgușeni

La 11.01.2019, ora 09.13, polițiștii S.P.R.1 Vadu Moldovei, au fost sesizați prin SNUAU 112, de  către un bărbat din comuna Drăgușeni, cu privire la faptul că a găsit o femeie căzută în stradă și este posibil să fie decedată.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că în jurul orei 09.00 un bărbat din comuna Drăgușeni, în timp ce curăța zăpada de pe drumul din fața locuinței sale, a găsit-o pe femeia de 64 de ani, din mun. Pașcani, căzută pe marginea drumului și acoperită de un strat subțire de zăpadă.

A fost solicitată o ambulanță, iar echipajul sosit la fața locului a constatat că persoana în cauză era decedată probabil de 2-3 ore.

S-a stabilit că femeia are domiciliul în mun. Pașcani, jud. Iași, însă de mai mulți ani locuiește fără forme legale în com. Drăgușeni, în casa părintească. Era cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice, locuia singură și obișnuia frecvent să se deplaseze în localitățile învecinate.

Cea în cauză a fost văzută de săteni în seara zilei de 10.01.2019 în jurul orei 20.00, la un bar din apropiere fiind în stare avansată de ebrietate.

La examinarea externă, cadavrul nu prezenta semne de violență pe suprafața corpului.

Cadavrului a fost depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *