Femeie de 73 de ani din Udești moartă la spital, după ce a căzut de pe scara pe care se urcase ca să curețe vița de vie

O femeie de 73 de ani din Udești a murit la spital, la două zile după ce a căzut de pe scara pe care se urcase ca să curețe vița de vie din fața casei. În data de 19.03.2020, orele 13:32, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi  cu privire la faptul că o femeie de 73 ani,  a decedat  la Spitalul Judeţean Suceava.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că la data de 17.03.2020, în jurul orei 11.00, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Suceava, de către fiul ei, întrucât  acuza dureri în zona bazinului. Aceasta a declarat la UPU Suceava că a căzut de pe o scară în timp ce curăța vița de vie de la locuința sa.

A fost internată la Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava pentru efectuare de investigații medicale, iar la data de 19.03.2020, în jurul orei 06:00, femeiea a decedat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”,  fiind dispusă prin ordonanţă efectuarea necropsiei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.