FEMEIE DE 74 DE ANI GĂSITĂ MOARTĂ ÎN FÂNTÂNĂ, LA UDEŞTI

La 26.07.2018, ora 20.10, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi telefonic de către un bărbat din comuna Udeşti despre faptul că o femeie de 74 ani este decedată la locuința sa într-o fântână.
Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a constatat faptul că femeia locuia singură pe raza satului Udeşti, fiind diagnosticată cu depresie, sens în care urma un tratament. Întrucat cea în cauza, în data de 26.07.2018, nu a răspuns la telefon fiicei sale, aceasta a sunat un vecin să meargă să vadă ce s-a întâmplat cu ea, moment în care a găsit-o pe aceasta în fântâna din curtea locuinţei cu faţa în jos în apă şi nu prezenta semne vitale.
Cu ocazia cercetării la faţa locului nu au fost identificate urme sau mijloace de probă din care să rezulte suspiciuni cu privire la decesul celei în cauză. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării autopsiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă” de către Postul de Poliţie Udeşti.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *