Femeie din Berchișești, terorizată de concubinul din Zalău, pe care l-a cunoscut pe internet. Ordin de protecție împotriva bărbatului violent, dovedit că și-a agresat și propria mamă

Joi seară, pe la ora 20.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Berchișești au fost sesizați direct de o femeie de 45 ani, din localitate, despre faptul că este amenințată telefonic de fostul concubin, un anume  Cristian C., de 38 ani, din municipiul Zalău.

Femeia a explicat polițiștilor că în luna octombrie a anului trecut s-a cunoscut pe internet cu Cristian C. din municipiul Zalău, județul Sălaj. La începutul lunii ianuarie 2021, acesta a venit din Franța la domiciliul femeii, trăind în concubinaj cu aceasta timp de aproximativ 2 săptămâni, până pe data de 25.01.2021.

La data de 24.01.2021, în jurul orei 22.00, pe fondul geloziei, Cristian C. a provocat scandal în casa concubinei sale, în timpul conflictului acesta lovind-o și cauzându-i leziuni vizibile care au necesitat îngrijiri medicale.            

După aceea, bărbatul a părăsit locuința concubinei, îndreptându-se spre  Zalău.

Începând cu data de 26.01.2021 și până în prezent, Cristian C. i-a tot adresat telefonic femeii din Berchișești amenințări cu acte de violență, cauzându-i acesteia temeri pentru viața și integritatea sa corporală.

S-a procedat la întocmirea chestionarului de evaluare a riscului, rezultă că există risc iminent, fapt pentru care s-a emis ordin de protecție provizorie față de Cristian C. , acesta urmând a fi comunicat susnumitului, precum și Poliției municipiului Zalău în vederea luării măsurilor ce se impun.

În urma verificării lui Cristian C. în bazele de date ale poliției, a rezultat că acesta este predispus la comiterea de fapte cu violență asupra membrilor de familie, față de acesta fiind emis în anul 2020 un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni de zile la cererea mamei sale.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și „amenințare”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *