Femeie din Bogdăneşti găsită moartă în curtea casei. Medicul de familie nu a eliberat certificat de deces, femeia nefigurând cu afecţiuni medicale cronice

Polițiștii SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizați în dimineaţa zilei de ieri, 18.11.2019, la ora 11:12,  prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o femeie din Bogdănești a fost găsită decedată în curtea locuinței sale.

În urma verificărilor poliţiştii s-a stabilit că femei a fost găsită în curtea din spatele locuinței, întinsă pe pământ, de către nepoata ei, iar din examinarea exterioară a cadavrului nu au fost identificate urme de violență sau alte indicii care să prezinte suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale.

Din relatările membrilor de familie și ale vecinilor  a rezultat că femeia a fost văzută ultima oară în cursul zilei de sâmbătă, 16.11.2019.

Având în vedere că persoana decedată avea vârsta de 71 ani, s-a luat legătura cu medicul de familie la care era înscrisă în vederea eliberării de către acesta a certificatului constatator al decesului, lucru care nu s-a întâmplat întrucât medicul a motivat că femeia decedată nu figura cu afecțiuni medicale cronice care să-i permită eliberarea actului de deces.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de „ucidere din culpă” și a fost anunțat Serviciul de Medicină legală Suceava pentru efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *