Femeie din Pătrăuți agresată de vecinul care a tăiat o răchită ce creștea între grădinile celor doi, fiecare susținând că arborele îi aparține

Luni după amiază, înainte de ora 14.00, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmănești au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din satul Pătrăuti cu privire la faptul că vecinul ei a tăiat o răchită de pe terenul său și a lovit-o.

Un echipaj de poliție ajuns la fața locului a constat că grădina femeii de 42 de ani se învecinează cu cea a bărbatului de 41 de ani. Între acestea, au crescut în mod natural mai multe răchiți.

Femeia a indicat polițiștilor o cioată cu diametrul de 15 cm, despre care susțiune că provine de la arborele tăiat de vecinul care a și luat o parte din arbore. În momentul când acesta a fost atenționat cu privire la faptul că arborele se află pe terenul ei, între cei doi a avut loc un conflict în care bărbatul ar fi impins-o pe vecină, provocându-i suferințe fizice.

 Fiind întrebat cu privire la proprietatea terenului de pe care a tăiat răchita, bărbatul a declarat că  nu cunoaste cu exactitate limita de hotar dar din câte știe el, arborele se afla pe terenul său, negând faptul că și-a lovit vecina.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „furt de arbori”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *