Femeie din Pojorâta rănită grav, după ce un utilaj condus de soțul ei s-a răsturnat peste sera în care dânsa planta răsaduri

Joi după amiază,  Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizată prin 112 despre faptul că o femeie de 56 ani a fost  prinsă sub un utilaj care s-a răsturnat.

Ajunși la locul accidentului, polițiștii au că utilajul, un încărcător frontal de mici dimensiuni, era condus chiar de soțul victimei, F.U. În cupa acestuia se urcase fiul lor, S.U. și împreună încercau să fixeze o folie de plastic peste scheletul metallic al unei sere de legume. În interiorul serei se afla victima, M.U., care planta răsaduri de legume.

Din cauza terenului denivelat și urmare a ridicării brațului încărcător, în care se afla băiatul celor doi, utilajul s-a răsturnat peste sera de legume pe care a distrus-o iar în cădere cupa încărcătorului a lovit-o pe M.A.

Victimei i s-a acordat primul ajutor și a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru îngrijiri medicale.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămarea corporală din culpă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.