Actualitate

Femeie din Rădăuți, angajată la RADBURG, violată de un coleg de muncă

În noaptea de miercuri spre joi, după ora 1.30, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112, de o femeie care a declarat că a fost agresată sexual de către un coleg de serviciu.

Într-un  autoturism polițiștii i-au găsit atât pe reclamantă. Cât ăi pe cel reclamat, un bărbat pe nume Alexandru I. C.

Ei au stabilit în urma declarațiilor luate că femeia este angajată a SC RADBURG SRL, punct de lucru Rădăuți. În seara de 27 septembrie, după ce a ieșit din tura de serviciu, s-a deplasat către autoturismul personal, cu intenția de a pleca acasă. A fost abordată însă de colegul de muncă, Alexandru I.C., care, profitând de relația de colegialitate pe care aceștia o au, a rugat-o să-l ducă la domiciliu, cu mențiunea că femeia nu știa unde se află situat domiciliul acestuia.

Cei doi au ajuns în zona denumită popular „Osoi”, situată pe raza comunei Horodnic de Sus, zonă cu terenuri agricole.

Aici, bărbatul i-a cerut colegei să oprească autoturismul, aceasta conformându-se. El a smuls cheile autoturismului din contact, după care a constrâns-o pe femeie, sub amenințări, să întrețină raporturi sexuale, în autoturism.

Ulterior, victima a acceptat să fie condusă către domiciliu de către individ, s-a urcat înapoi în autoturism, pe scaunul din spate, la volanul autoturismului urcându-se Alexandru I.C..

Profitând de faptul că bărbatul a adormit, femeia a reclamat fapta la 112.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „viol” și „lipsire de libertate în mod ilegal”, și s-a dispus reținerea autorului.

Prin Încheierea Judecătoriei Rădăuți, a fost admisă propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, fiind emis mandat de arestare preventivă prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului Alexandru I.C., pentru 30 de zile, de la data de 28.09.2023 și până la data de 27.10.2023, pentru săvârșirea infracțiunilor de „viol”, „lipsirea de libertate în mod ilegal”, dar și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Cercetările sunt continuate de către organele de cercetare penală din cadrul Poliției municipiului Rădăuți – Biroul Investigații Criminale.

Individul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *