Femeie din Satu Mare bătută cu pumnii și urmărită până în curtea fratelui de un tânăr agresiv. Poliția l-a imobilizat folosind sprayul iritant-lacrimogen

La 26.10.2018, ora 18.23, echipajul de poliție din cadrul SPR 3 Marginea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cadrul acțiunii pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență a fost sesizat prin intermediul SNUAU 112, de către o femeie de 45 ani, din com. Satu Mare, despre producerea unui conflict.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că la ora 17.30, un tânăr de 25 ani, din com. Satu Mare, a lovit-o pe femeia de 45 de ani cu pumnii în zona feţei.
Pentru a nu fi agresată în continuare, femeia a fugit la imobilul fratelui ei de 47 ani, care locuieşte în vecinătatea acesteia, dar a fost urmărită de către agresor care a pătruns fără drept în imobilul în cauză.
Agenții de poliție au intervenit cu fermitate și au procedat la somarea agresorului că se va folosi armamentul din dotare.
Tânărul de 25 de ani a continuat să se manifeste agresiv verbal, fapt pentru care polițiștii au folosit sprayul iritant-lacrimogen, apoi au procedat la imobilizarea acestuia prin încătușare.
În urma probatoriului administrat, s-a confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violare de domiciliu”, „lovire sau alte violenţe”, „ameninţare” şi „distrugere”.
Prin ordonanța agentului de poliție s-a dispus reținerea suspectului, pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *