Femeie din Şcheia dusă la spital după ce a fost agresată de soţ

La 14.01.2019, ora 23.48, polițiștii S.P.R. 9 Șcheia au fost sesizaţi referitor la faptul că o femeie de 58 ani, din comuna Șcheia,  se află la U.P.U. Suceava, unde i se acordă îngrijiri medicale în urma unei agresiuni suferite din partea soțului său de 63 ani.

Cu ocazia audierii olograf la sediul SPR 9 Șcheia, femeia a declarat că este căsătorită de treizeci și opt de ani și au împreună doi copii în prezent majori.

În seara zilei de 14.01.2019, ora 20.45 după ce persoana vătămată s-a întors de la serviciu, pe fondul unor neînțelegeri de moment datorate unei sume de bani, a intrat într-o discuție contradictorie cu soțul său care a lovit-o, motiv pentru care a anunțat-o telefonic pe fiica sa despre cele întâmplate și care ulterior a transportat-o cu autoturismul personal la UPU.  

De asemenea femeia a declarat că nu formulează plângere penală împotriva soțului său pentru infracțiunea de violență în familie.

Totodată i s-a adus la cunoștință prevederile Legii 217/2003 privind ordinul de protecție provizoriu, ocazie cu care a completat formularul de evaluare a riscului din care reiese că nu există risc iminent și că nu este de acord cu emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii  de „ violenţa în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.