Femeie din Vadu Molodvei transportată la spital, mușcată de câinele din bătătură

În după amiaza zilei de iei, 14.09.2020, în jurul orei 19:13, lucrătorii din cadrul S.P.R.1 Vadu  Moldovei au fost sesizați, în urma unui apel SNUAU 112, cu privire la faptul că o femeie de 63 ani din satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei,  a fost mușcată de un câine.

Femeia locuiește singură într-un imobil situat pe raza satului Ioneasa și se ocupă singură de gospodărie, având mai multe animale în grijă.

În cursul zilei de ieri, în jurul prânzului, câinele pe care aceasta îl avea legat la o cușcă, a scăpat din legătoare și a fugit în grădină. Spre seară animalul s-a întors în apropierea locuinței unde, în jurul orelor 19:00, femeia a încercat să-l prindă și să-l lege cu lanțul la cușcă. În aceste împrejurări, câinele a mușcat-o pe aceasta de mâna dreaptă și piciorul drept, iar în încercarea de a se apăra, femeia (persoană supraponderală, având o greutate de cca. 150 kg) s-a dezechilibrat și a căzut peste niște crengi, unde a fost găsită imediat de vecinii care au auzit cele întâmplate.

La fața locului a ajuns o ambulanță, care a preluat-o pe acesta și a transportat-o la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Vadu Moldovei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.