Femeie din Vatra Dornei ucisă de concubin cu un cuțit înfipt în inimă

O femeie din Vatra Dornei a fost omorâtă de concubinul ei, care i-a înfipt un cuțit drept în inimă.

Tragedia s-a petrecut ieri, pe la orele amiezii, polițiștii aflând despre aceasta la scurtă vreme, după ce a fost anunțată prin 112.

Ajunși la locul crimei, într-o locuință de pe strada Căprioarei din municipiul Vatra Dornei, polițiștii au găsit-o pe femeia decedată, înjunghiată în zona inimii.

Autorul faptei,  Ștefan Drangoi, concubinul Lăcrămioarei Chiruță, femeia omorâtă a fost găsit chiar la locul crimei și a fost reținut.

S-a stabilit că la data de 09.01.2023, în jurul orei 12.00, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri, a izbucnit un conflict spontan între Ștefan Drangoi și concubina Lăcrămioara Chiruță, cu care locuia împreună de aproximativ doi ani.

Conflictul a degenerat iar bărbatul a pus mâna pe un cuțit pe care l-a înfipt în pieptul femeii, drept în inimă,  producându-i moartea.

Bărbatul a recunoscut fapta comisă și a  indicat  împrejurările comiterii acesteia.

Față de Ștefan Drangoi s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore începând cu data de 09.01.2023 ora 20.50, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava, fiind ulterior arestat preventiv în baza hotârii judecătorilor de la Tribunalul Suceava.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii de către inculpat a infracțiunii de violență în familie și omor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *