Femeie în vârstă, mușcată de cal, la Calafindești

Ieri după amiază, Poliția Orașului Siret a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o femeie de 69 ani, din comuna Calafindești, a fost mușcată de un cal, suferind leziuni corporale.

Polițiștii au stabilit că în ziua de 26.01.2021, în jurul orei 11.00, bărbatul femeii s-a deplasat împreună cu un vecin , cu o căruță cu doi cai, în pădure, pentru  a aduna uscături pentru încălzirea locuinței.

După ce au adunat și încărcat căruța cu resturi de arbori, le-au transportat la domiciliu, iar în timp ce descărcau uscăturile din căruță, femeia  a trecut pe lângă unul dintre cei doi cai înhămați la căruță, moment în care a fost mușcată de brațul drept.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD din cadrul Grupei de intervenție Siret, care i-a acordat îngrijiri medicale, victima fiind conștientă, stabilindu-i-se diagnosticul preliminar de „plagă de aproximativ 10 cm., braț drept zona biceps prin mușcătură de cal”, fiind apoi transportată la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.     

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *