Femeie la un pas de moarte pe șoseaua de centură a Sucevei după ce un șofer a intrat în automobilul condus de ea, a rănit-o și s-a făcut nevăzut

Dacă nu s-a întâmplat să fie inaugurare oficială ci doar dată în folosință ruta ocolitoare a Sucevei,  s-a marcat această investiție printr-un eveniment auto care va rămâne în istoria acestei rute, ca fiind primul de acest gen. A  fost rănită o femeie de 30 de ani, nu a murit nimeni dar polițiștii îl caută în continuare pe autorul accidentului, care a dat bir cu fugiții pe drumul proaspăt asfaltat al șoselei de centură a Sucevei.

Evenimentul ca atare trebuie marcat pentru că are cumva legătură cu dorința fiecăruia dintre noi să ajungem mai repede la destinație, fără să ne uităm în stânga sau în dreapta. Dacă avem educație de cocalari, cum pare a fi dobândit-o  șoferul care a lovit mașina condusă de o femeie și după aceea a fugit, pentru a nu fi prins și obligat să ofere explicații, cu atât mai mult.

Putem interpreta că un asemenea șofer a tras cu coada ochiului  și a văzut că victima din mașina lovită este o femeie, iar individul care șofa cu mult antren venind dinspre partea cealaltă, o fi transmis  bucuros  prin stație că are drum bun, ”colega”.

IPJ Suceava a anunțat că la 24.10.2019, în jurul orelor 16.30, în timp ce conducea autoturismul pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava, o femeie de 30 de ani din municipiul Suceava, a fost acroşată în partea laterală stângă de un autovehicul care circula din sens opus, al cărui conducător auto și-a continuat deplasarea.

În urma impactului, geamul lateral al autoturismului s-a spart, cioburile rezultate provocând vătămarea corporală a conducătoarei auto, acesta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea  auto   a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de  „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, cercetările fiind continuate în vederea identificării conducătorului auto și stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptelor.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *