Femeie moartă după ce a căzut pe treptele casei surorii sale

În dimineața zilei de ieri, 30.04.2019, la ora 07.00, polițiștii SPR 7 Mălini au fost sesizați că la Spitalul Județean Suceava a decedat P.E., o femeie de 55 ani, din municipiul Fălticeni, după ce anterior a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că femeia era cunoscută cu probleme de vedere, fiind încadrată în grad de handicap grav, iar în data de 29 aprilie a.c., se afla împreună cu soțul și cu fiica ei în vizită la sora sa din comuna Slatina, sat Herla.

În jurul orei 17.00, P.E. în timp ce cobora treptele din piatră din fața locuinței, datorită problemelor de vedere pe care le avea, a căzut de pe aceste trepte, pe o alee din piatră, diferența de nivel fiind de un metru. În urma căzăturii, femeia a suferit leziuni în zona capului. A a fost preluată de o ambulanță și internată ulterior la Spitalul Județean Suceava. Ieri, în jurul orei 03.30, în timp ce se afla internată la Secția de reanimare din cadrul Spitalului Județean Suceava a decedat, după ce anterior fusese diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței.

A fost întocmită ordonanță de efectuare a necropsiei către S.M.L. Suceava în vederea efectuării necropsiei cadavrului și stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.