Femeie moartă, după ce a făcut un atac de panică când a văzut că îi arde gaterul, la Valea Putnei

Ieri, 21.01.2019, orele 23.00, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Pojorâta, despre faptul că a izbucnit un incendiu la gaterul unei femei de 82 ani din sat Valea Putnei .

La fața locului s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la  hala  unui gater, construită din lemn și acoperită cu tablă,  cu destinația debitare material lemnos și alte activități (ascuțire pânze, etc.), o magazie unde se aflau depozitate mai multe lemne pentru foc, la fața locului aflându-se un nr. de 4 autospeciale de pompieri ce au intervenit pentru stingerea incendiului, ce l-au localizat și stins în jurul orei 0200, evitându-se propagarea la o casă de locuit și alte două hale situate în apropiere.

Din cercetări a rezultat că halele situate în vecinătatea imobilului au fost închiriate de către proprietară unui bărbat cu domiciliu în comuna Slatina, iar muncitorii acestuia au desfășurat activități de debitare material lemnos în ziua de 21.01.2019 până în jurul orelor 18.00.

Proprietara a suferit un atac de panică fiind solicitată intervenția Ambulanței, care după ce au efectuat  manevre de resuscitare au constatat decesul acesteia.

Din relatarea rudelor a rezultat faptul că victima era cunoscută cu probleme cardiace.

S-a stabilit ca și cauză a producerii incendiului ”conductor cablu electric defect” conform  procesului-verbal de intervenție întocmit de către pompierii militari.

În urma producerii incendiului s-au distrus în totalitate aproximativ  300 m2  construcție din lemn cu destinația hală gater, cât și bunuri folosite la debitarea materialului lemnos (instalație de debitat, motoferăstraie, scule, etc.) estimate la cca. 30.000 lei de către bărbatul care chiriaş.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *