Actualitate

Femeie moartă la Argel – Moldovița, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în pârâul Dubul

Miercuri după amiază, după ora 15.00, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin 112 despre faptul că o femeie a căzut cu ATV-ul de pe un pod în albia pârâului Dubul, din satul Argel, comuna Moldovița.

Din verificări  a rezultat faptul că la data de 28.06.2023, în jurul orei 14:45, Carmen H. de 46 ani se deplasa împreună cu cumnata sa Constantina H. de 28 ani cu un ATV pe drumul forestier Dubul din satul Argel, comuna Moldovița, iar în apropierea podului ce traversează pârâul Dubul, Carmen H. a pierdut controlul direcției autovehiculului, intrând în coliziune cu capul de pod, râsturnându-se în albia pârâului.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul SAJ Suceava precum și două echipaje SMURD, care i-au acordat Carmen H. primul ajutor, efectuându-se manevrele de resuscitare, timp de 50 de minute, fără rezultat pozitiv, iar la ora 16:35 a fost constatat decesul femeii.

Constantinei H., pasageră pe locul din spate al ATV-ului i-au fost acordate îngrijiri medicale, având ca diagnostic preliminar o plagă la nivelul membrului inferior. Ulterior a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other