Femeie pe bicicletă de 70 de ani din Vicovu de Sus, trântită pe șosea de un șofer de 22 de ani grăbit din localitate, aflat la volanul unui Mercedes Benz

Ieri după amiază, în jurul orei 13 și 10 minute, V.B. din orașul Vicovu de Sus, în vârstă de 22 ani, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului marca Mercedes-Benz pe strada Calea Cernăuți, pe raza orașului Vicovu de Sus, a acroșat cu oglinda dreapta a mașinii o femeie în vârstă de 70 ani din orașul Vicovu de Sus, care se deplasa pe bicicletă pe partea dreaptă a părții carosabile.  Fiind lovită, bătrâna a căzut în mijlocul străzii.

S-a constatat vătămarea corporală ușoară a femeii care a fost preluată și transportată de un autoturism de ocazie la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu „contuzie toracică”, medicii a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul municipal Rădăuţi unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Bâtrâna a fost testată de asemenea cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la aceeași unitate spitalicească din  Rădăuţi unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *