”Festivalul Bucovina Rockfest” și ”Suceava Blues Festival”, pe Platoul Cetății de Scaun, în prima jumătate a lunii august

În ședința de joi, 22 iulie a.c., vor fi supuse aprobării Consiliului Local al municipiului Suceava două proiecte de hotărâre privind asocierea Primăriei municipiului în vederea organizării unor festivaluri muzicale, în cursul lunii august a acestui an.

Astfel, se propune de către primarul municipiului Ion Lungu, aprobarea asocierii între municipiul Suceava și Asociația Legio Phoenix MC Suceava, în vederea finanțării și realizării în comun a proiectului ”Festivalul Bucovina Rockfest”, ediția a III-a care se va desfășura pe Platoul Cetății de Scaun în zilele de  6 și 7 august 2021. Aici, publicul spectator va putea asista la concerte susținute de trupe consacrate, recitaluri solo de voce și instrumente.

Contribuția Primăriei la această asociere  constă în alocarea sumei de 40.000 de lei.

Un alt proiect de hotărâre, inițiat de asemenea de primarul Ion Lungu, vizează asocierea între Municipiul Suceava și Asociația ”Pentru Suceava”, pentru proiectul ”Suceava Blues Festival”, ediția a XII-a, care se va desfășura tot pe Platoul Cetății de Scaun Suceava în zilele de 13 și 14 august 2021. Proiectul își propune promovarea actului artistic de calitate, a muzicii și valorilor interpretative autentice, menite să creeze ”o punte spirituală între generații”.

Și în acest proiect, contribuția municipiului Suceava constă în alocarea sumei de 40.000 de lei. (Foto: Radio Top)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *