Festivalul Internațional ”Ciprian Porumbescu, 2 – 5 iunie, la Suceava. Programul festivalului

În perioada 2 – 5 iunie 2022, Centrul Cultural ”Bucovina” organizează la Suceava Festivalul Internațional ”Ciprian Porumbescu”. Accesul publicului la această manifestare este liber.

Festivalul Internațional ”Ciprian Porumbescu” va debuta joi, 2 iunie 2022.

În această zi, la ora 19.00, sucevenii iubitori de muzică sunt invitați la Teatrul municipal ”Matei Vișniec” unde va avea loc un recital extraordinar Cvartetul Transilvan.

Vineri, 3 iunie, pe aceeași scenă a teatrului ”Matei Vișniec”, începând cu ora 19.00, este programat un recital extraordinar al Cvartetului Ad Libitum.

Sâmbătă, 4 iunie, pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava la ora 17.30, va avea loc Festivitatea de premiere și Gala Laureaților iar de la ora 19.00, va concerta Orchestra Metropolitană București, dirijor Daniel Jinga cu Opereta ”Crai Nou”, de Ciprian Porumbescu.

Duminică, 5 iunie, de la ora 18.00, pe esplanada Casei de Cultură va fi un recital extraordinar Croitoru Strings Virtuosi Orchestra.

Festivalul Internațional ”Ciprian Porumbescu” este o inițiativă culturală a Consiliului Județean Suceava, fiind realizat cu sprijinul Ministerului Culturii.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *