Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri ”VOCI DE ÎNGERI”, ediția a IV-a, Suceava, 25-27 iunie, 2021

În intervalul 25-27 iunie, s-a desfășurat la Suceava cea de-a IV-a ediție a Festivalulului Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri ”VOCI DE ÎNGERI”, Primăria și Consiliul Local Suceava fiind și în acest an, la fel ca la edițiile anterioare, principalii parteneri în desfășurarea festivalului.

În acest an au participat 260 de concurenți din toată țara.  Iar primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu a înmânat marele trofeu al Festivalului.

” Am avut onoarea să înmânez și în acest an marele trofeu, care a mers la Oradea. Felicit organizatorii, Asociația Culturală „Romantic ART”, condusă de Andrei și Gabriela Morar.

Felicit toți concurenții care au participat la acest eveniment și în mod special pe cei cei care au fost declarați câștigători. Mulțumesc echipei de jurizare pentru profesionalismul și răbdarea de care au dat dovadă pe toată perioada concursului. Ne dorim ca acest festival de la Suceava să fie unul de referință la nivel național în ceea ce privește descoperirea tinerelor talente în muzica ușoară românească. Să ne vedem sănătoși anul viitor, la ediția a V-a!”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.