Actualitate

Festivalul internațional ”Zilele Teatrului Matei Vișniec”, ediția a VII-a, cu directorul de spectacole Alina Mihăescu, la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de mâine 13 mai 2023, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe Alina Mihăescu, director de spectacole al Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava.

Joi, 18 mai, la mijlocul săptămânii care vine, se pornesc motoarele celei de-a VII-a ediții a Festivalului internațional de teatru ”Zilele Teatrului Matei Vișniec”. Un eveniment cultural excepțional, la care vor participa, alături de teatre cu prestigiu din România, invitați din alte șase țări ale Europei, din Ucraina și Republica Moldova venind și trupe de teatru cu spectacole proprii.

”Pace” este cuvântul sub auspiciul căruia se va desfășura ediția din acest an a Festivalului ”Zilele Teatrului Matei Vișniec”. Dar, așa cum vedem în afișul evenimentului, creanga de măslin este acum scăpată din gura porumbelului iar piciorușele sale sunt ținute încă într-un pumn al unei entități care nu-i dă voie să își ia zborul. O metaforă concisă pentru ce se întâmplă acum aproape de noi, bine sugerată de organizatori.

Alina Mihăescu vă invită la Teatru, începând de joi 18 mai 2023 și până duminică 28 mai 2023, în cel mai titrat festival de teatru din această parte a țării, ”Zilele Teatrului Matei Vișniec”.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *