Mopan Suceava
ActualitateEvenimente

Festivalul Național Concurs ”Regina Sânzienelor” ediția a IX-a, pe 23 și 24 iunile 2023, la Vicovu de Sus

La sfârșitul acestei săptămâni, orașul Vicovu de Sus va fi în mare sărbătoare, fiindcă în zilele de 23 și 24 iunie se va desfășura cea de-a IX-a ediție a Festivalului Național Concurs ”Regina Sânzienelor”, organizat de Asociația Culturală ”Regatul Sânzienelor”, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al orașului Vicovu de Sus.

”De aici, din Regatul Sânzienelor, vă poftim la Festivalul Național Concurs „Regina Sânzienelor” (ajuns la a IX-a ediție!!!), pe 23 și 24 iunie, la Vicovu de Sus (locație Vad Martin), în Bucovina noastră de poveste!!! Vă poftim, de asemenea, la masa strămoșilor noștri, care va fi pregătită de maeștri bucătari, vă poftim să vă prindeți în hora Sânzienelor, să admirați și să aplaudați invitații din țară și din străinătate, dar și concurenții care-și vor prezenta momentele cu care s-au înscris la concurs. Și câte altele mai puteți face!!!

Mai sunt două zile pentru înscrieri la cele patru secțiuni ale concursului festivalului. Suntem onorați că, până la această dată, s-au înscris concurenți din Timișoara, Constanța, Cluj, Maramureș, Brăila, Brașov, Prahova, Suceava, Cernăuți, Hunedoara, Dâmbovița…

Pregătirile sunt în toi și e multă emoție. Cerurile se deschid, Zânele bune, Sânzienele, coboară printre noi și vă așteaptă în regatul lor, cu porțile larg deschise.

Mulțumim, pe această cale, Primăriei și Consiliului local Vicovu de Sus, domnului primar Vasile Iliuț și tuturor prietenilor care ne sunt parteneri de nădejde la această ediție a festivalului!!

Haideți, dară, să ne bucurăm împreună de frumusețea tradițiilor și obiceiurilor noastre ancestrale!!!”, se arată în invitația transmisă de Dumitru și Elena Parasca, coordonatorii  Asociației Culturale „Regatul Sânzienelor”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *