Fetiţă de 10 ani lovită de o maşină pe trecerea de pietoni, la Câmpulung Moldovenesc

În data de 19.06.2019, în jurul orei 14.15, un bărbat de 52 ani, din mun. Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea autoutilitara FIAT DUCATO pe str. Calea Transilvaniei din oraş, din direcția municipiului Suceava spre Vatra Dornei, ajuns în dreptul unei treceri pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, a surprins și a accidentat o fetiţă de  10 ani, din mun. Câmpulung Moldovenesc, care era angajată în traversarea regulamentară a drumului public, pe marcajul pietonal. După accident, conducătorul auto a oprit autoutilitara după care, apreciind că îngreunează traficul s-a urcat din nou la volanul autoutilitarei și a mutat-o circa 35 m spre înainte, modificând în acest sens locul producerii accidentului, fără încunoștiințarea organelor de poliție.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpulung – Moldovenesc pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul  auto au fost testat cu aparatul  etilotest rezultatul fiind de 0,00mg/l alcool în aerul expirat și i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *