Fetiță de 12 ani din Vicovu de Sus, lovită pe trecerea de pietoni de o șoferiță de 22 de ani din Putna

Joi, 06.06.2019, în jurul orei 12.00, în timp ce traversa  regulamentar strada pe o trecere de pietoni din orașul Vicovu de Sus, o fetiță de 12 ani din localitate, a fost acroşată de un autoturism al cărui conducător auto a oprit și a purtat o discuţie scurtă cu victima, după care, a părăsit locul accidentului iar minora s-a deplasat la școală, fără a sesiza cadrele didactice despre eveniment.

Ulterior, în jurul orei 17.50, după ce a ajuns la domiciliu, minora a relatat cele întâmplate părinților care au sesizat evenimentul prin „S.N.U.A.U. 112”, solicitând intervenţia unei ambulanţe.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Astfel, vineri,  07.06.2019, în urma activităților întreprinse se polițiști, s-a reuşit identificarea autoarei accidentului rutier, ca fiind o tânără de 22 de ani, din comuna Putna, care a recunoscut fapta comisă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *