Fetiță de 13 ani lovită pe trecerea de pietoni de la Catedrală de o șoferiță de 18 ani

La doar câteva zeci de ore de când un bătrân de 71 de ani, care s-a angajat în traversare neregulamentară a capătului de bulevard George Enescu dinspre Catedrală spre Nordic, fiind lovit mortal de un șofer de 21 de ani, un alt accident rutier s-a produs foarte aproape, de această dată chiar pe trecerea de pietoni de la Catedrală – Bebelușul, la limita dintre Bulevardul George Enescu și strada Mărășești.O fetiță de 13 ani a fost lovită în plin de o mașină condusă de o domnișoară de 18 ani, aflată la volan.

Șoferița nu pare să fi fost  informată despre recenta tragedie petrecută în zonă. Se presupune că părinții i-au plătit școala de șoferi. Am putea să deconspirăm numele unei fete de 18 ani din municipiul Suceava, care a condus, spun polițiștii,  autoturismul marca Nissan Micra pe bulevardul George Enescu, având direcţia de deplasare Catedrala spre Nordic, iar la trecerea de pietoni semnalizată prin indicator şi marcaj rutier din dreptul Catedralei, nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat o fetiță de 13 ani din municipiul Suceava, care era angajată în traversare pe marcajul pietonal.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava.  

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

 În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Degeaba fac polițiștii acțiuni de promovare. Degeaba părinții fără conturi în bancă își avertizează odraslele să traverseze doar la culoarea verde a semaforului dacă niște copii nițel mai mari cu părinți ce au conturi în bancă, le fac cadou odraslelor la 18 ani, cheile mașinii, cu școala de șoferi, se prezumă, deja absolvită.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *