Actualitate

Fetiţă de 14 ani moartă după ce o maşină condusă de un tânăr de 18 ani a intrat violent într-un şanţ, aseară, la ieşirea din Rădăuţi spre Măneuţi

În după amiaza zilei de ieri, 06 noiembrie 2019, la ora 16.59, J.V. un tânăr de 18 ani, din comuna Șaru Dornei, conducea autoturismul Seat Toledo, pe drumul judeţean 178 F, în afara municipiului Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre localitatea Măneuți spre Rădăuți. În calitate de pasager, pe scaunul din dreapta față al autoturismului se afla L.V. o fetiţă de 14 ani, din municipiul Vatra Dornei. Ajungând la intersecția cu drumul judeţean 178 C, şoferul nu a observat indicatorul ”STOP” și a pătruns în intersecție, intrând violent cu autoturismul în șanțul care desparte D.J. 178 C de spațiul verde.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul fetiţei de 14 ani (constatarea decesului fiind făcută la Spitalul mun. Rădăuți) și vătămarea corporală a șoferului care a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Rădăuți, fiind transferat ulterior la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior  recoltându-se mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *