Fetiţă de 2 ani în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul doi al blocului

Ieri după amiază, 26 martie a.c., la ora 17.28, Secţia de Politie Burdujeni a fost sesizată de către o femeie de 42 ani din municipiul Suceava despre faptul că un copil a căzut de la etajul 2 al blocului în care locuiește.

Poliţiştii din patrula de siguranță publică s-au deplasat la faţa locului, unde se afla deja sosit un echipaj SMURD care acorda primul ajutor minorului care era însoţit de mamă. 

Echipajul SMURD a transportat victima la UPU pentru investigații medicale.

Poliţiştii au luat legătura cu apelanta care a precizat că se afla în bucătăria apartamentului său de la etajul 1 al blocului, moment în care a auzit de afară o bubuitură. A ieșit pe geamul de la bucătărie și a observat pe acoperișul balconului de la parterul blocului, un copil căzut cu fața în jos. Apelanta a mai declarat că la scurt timp, la ușa apartamentului său a bătut o femeie care i-a cerut voie să pătrundă în imobil pentru a-și recupera copilul, ieşind prin geamul de la bucătărie. Copilul a fost luat de mama sa și transportat în brațe în fața blocului de unde l-a preluat echipajul medical și transportat la UPU. 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de către polițiștii de proximitate ai secției.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *