Fetiță de 4 ani pierdută de mama ei în Păduricea Zamca, găsită la kilometri distanță, aproape de centrul Sucevei

Aseară, după ora 20,30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de o mămică din oraș, care a explicat polițiștilor că în timp ce se afla la marginea păduricii  Zamca, din zona ”Cartodrom”, fiica sa în vârstă de 4 ani, a intrat în pădure și nu s-a mai întors.

Polițiștii au stabilit că în seara zilei de ieri, în jurul orei 20.00, femeia a mers la un restaurant de pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava împreună cu fiicele sale de 5 și 4 ani. După ce au cumpărat mai multe produse, din local, cele trei au pornit pe jos aleea ce conduce spre comuna Șcheia, aflată în laterala pădurii din zona ”Cartodrom”. La un moment dat, cele două fetițe au început să se joace și să alerge intrând în pădurice. Mama le-a strigat pe cele două, să se întoarcă,  doar fata cea mare, cea de 5 ani a mai revenit.

Mama fetelor fiind însărcinată dar și necunoscând zona, fiindu-i cu neputință să intre în pădure pentru a o căuta pe fetița cea mică, s-a întors  în zona blocurilor turn din cartierul George Enescu, unde a continuat să o strige pe micuța dispărută. În aceste condiții, a sunat la 112 și a solicitat intervenția Poliției.

S-au constituit mai multe echipe de căutare iar în jurul orei 21.30, copila de 4 ani a fost găsită în proximitatea magazinului Eurostela de pe strada Mărăști foarte aproape de centrul orașului.

Polițiștii au constatat că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiindu-i totodată verificată starea de sănătate de către un echipaj SMURD, aceasta fiind în parametri normali și a fost încredințată mamei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *