Fetiță de opt ani, accidentată în casa bunicii, la Dornești, după ce un dulap s-a prăvălit peste ea

Aseară, pe la  ora 20.50, polițiști din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Marginea au fost sesizați prin 112 de către o femeie din comuna Dornești, cu privire la faptul că un copil cu vârsta de 8 ani a căzut și a suferit leziuni în zona capului, fiind solicitată intervenția unei ambulanțe la fața locului.

În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 20.30, în timp ce fetița, în vârstă de 8 ani se afla în incinta locuinței bunicii sale,  fiind însoțită de mama ei s-a s-a urcat pe un dulap, dorind să deschidă  unul dintre compartimentele acestuia. În momentul în care copilul a deschis ușița compartimentului dorit, dulapul, care nu era fixat corespunzător, s-a răsturnat și a căzut peste fetiță, care a suferit leziuni în zona capului.

Bunica minorei a apelat la 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe la fața locului, personalul medical stabilind că fetița a suferit o plagă frontală stânga și un traumatism cranio-cerebral, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *