Fierbe sângele sucevenilor în vine, în prag de primăvară, pe la bodegile sătești. Trei reclamații de agresiune doar într-o singură zi

Aerul de revenire a naturii la viață  din primele zile ale primăverii calendaristice a înfierbântat sângele mai multor gospodari din județ, care au sărbătorit venirea noului anotimp pe la bodegile din sate. Astfel că, potrivit informațiilor furnizate de IPJ Suceava, doar într-o singură zi – duminică 3 martie a.c., au fost reclamate trei agresiuni, factorul cheie în aceste dispute fiind, desigur, starea de ebrietate.

Un prim caz, mai special, îl reprezintă cel care are ca protagoniști doi cetățeni care s-au bătut la Gălănești. Ideea este că cei doi sunt unul din municipiul Suceava, celălalt din Românești, județul Botoșani. De ce s-au luat la scărmăneală pe teren neutru, la Gălănești, constituie un amănunt care polițiștii suceveni nu ni l-au furnizat.

Este cert însă că duminică pe la orele 10.00 ale dimineții, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 despre faptul că V.M., de 43 de ani, din comuna Românești, județul Botoșani, a fost agresat de către C.G., de 63 de ani, din municipiul Suceava.

S-a aflat că  în dimineața zilei de ieri, în jurul orei 07:30-08:00, din cauza unor neînțelegeri C.G. l-a lovit cu pumnul pe V.M..

Botoșăneanul a fost identificat la Spitalul municipal Rădăuți având diagnosticul prezumtiv și declarativ „contuzie toraco – abdominală”, fiind în stare avansată de ebrietate.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Tot ieri, 3 martie a.c., pe la orele 11:30, în timp ce se afla la magazinul IF Drăgoi din localitatea Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, în urma unor discuţii în contradictoriu, C.V., de 28 de ani, din comuna Vadu Moldovei, l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe C.A., de 24 ani, din aceeași localitate.

Victima nu a solicitat să fie transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 S-a întocmit și în acest caz dosar penal pentru infracţiunea de „lovire sau alte violenţe” care va fi soluționat procedural de către polițiștii Postului de Poliție Vadu Moldovei.

Duminică seară, după ora 19.00 polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin 112 de către G.A., de 26 de ani, din comuna Hânțești, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către F.C., de 27 de ani, din aceeași localitate.

Polițiștii au constatat că aseară, pe la ora 19.00, reclamantul a ajuns la magazinul denumit generic „Burda”, de pe raza localității Hânțești, unde a ajuns și F.C., care, după ce l-a observat, a început să provoace scandal și l-a împins.

S-a întocmit de asemenea dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *