Filarmonica Națională din Chișinău invitată anul acesta la „Simfonii de Toamnă”, în data de 9 septembrie, pe esplanada Casei de Cultură Suceava

Celebrul şi mult așteptatul eveniment cultural SIMFONII DE TOAMNĂ, organizat de Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA, se va desfășura în data de 9 septembrie a.c., pe esplanada Casei Culturii Suceava.

Ajuns la cea de-a 8 –a ediție, cel mai important eveniment cultural dedicat muzicii clasice, aduce în faţa sucevenilor artiştii Filarmonicii Naționale din Chișinău și Capelei corale Doina, care vor intrepreta arii celebre de muzică clasică. 120 de artişti ai orchestrei, corului şi corpului de balet vor încânta publicul prezent.

Accesul la evenimentul „Simfonii de toamnă” se va face pe bază de invitație.

 Clubul Rotary este o asociaţie ai cărei membrii se bucură de egalitate, fiecare membru fiind recunoscut profesional în domeniul său de activitate, persoane de caracter şi care se bucură de o bună reputaţie, lucrând ca buni profesionişti, lideri ai comunităţilor locale.

Rotary promovează idealul de a servi binele public în profesie şi în societate, dând dovada de integritate. Cultivarea relaţiilor personale între reprezentanţii diferitelor profesii, meserii şi bresle din comunitatea locală înseamnă recunoaşterea valorii oricărei activităţi utile.

Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stabileşte relaţii de bună întelegere.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *