Firma care a câștigat licitația pentru construcția noii grădinițe de la Școala generală nr. 1, SAFESTEL SRL, necunoscută la Primărie

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat astăzi într-o conferință de presă că, după ce la prima licitație nu s-a prezentat nici un ofertant, la cea de-a doua licitație organizată de Primăria Suceava, pentru reabilitarea și modernizarea Grădiniței din centrul orașului din incinta Școlii generale nr. 1 din municipiul reședință de județ s-a  prezentat  un singur ofertant, o firmă despre care primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a recunoscut că nu știe mai nimic. Este vorba despre firma SAFESTEL SRL Suceava, care împreună cu firma Service Security, s-au angajat să construiască grădinița din curtea Școlii gimnaziale nr. 1 din municipiul Suceava.

 În vara acestui an, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că se va construi din fonduri proprii ale primăriei o grădiniță cu program prelungit în curtea Școlii generale nr.1 iar investiția era atunci estimată la aproximativ 800.000 de euro.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *