Firmele care vor face asfaltare în orașul Suceava au primit responsabilități, pe străzi și cartiere

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat ieri, într-o conferință de presă, că odată semnat contractul pentru reparații de străzi în oraș, fiecare dintre cele patru firme de construcții care s-au constituit într-o asociere au primit în responsabilitate lucrări de efectuat, pe străzi și cartiere. Este vorba despre firmele AUTO TEHNOROM, FLOR CONSTRUCT, SUCT și CON BUCOVINA.

”Sper să recuperăm ce am pierdut în această vară din punct de vedere al asfaltărilor. Vom termina în acest an lucrările pe strada Curtea Domnească, pavelele de acolo vor fi refolosite. Sunt inventariate, sunt păzite, nu le ia nimeni de acolo, strada va fi asfaltată” a arătat primarul Ion Lungu.

El a declarat că se fac lucrări pe axul rutier principal al orașului  de către AUTO TEHNOROM, SUCT lucrează pe Aleea Saturn, Strada Zorilor, Strada Parcului. FLOR CONSTRUCT lucrează pe Strada ”Horia, Cloșca și Crișan” (în spatele Halei de carne din fața Pieței centrale, n.r.). pe strada Grădinilor este în studiu realizarea unui carosabil betonat. ”Cei care au betoanele cele mai bune din această asociere sunt cei de la CON BUCOVINA. Am încercat să repartizăm la fiecare parteneri din asociere lucrări, să recuperăm din ceea ce nu s-a realizat în această vară. Pentru anul viitor suntem asigurați de cele patru firme care au câștigat licitația că vom recupera ce am pierdut în acest an” a mai afirmat primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.