Fiu reclamat de propriul tată pentru că tânărul i-a furat laptopul. Anchetă în desfășurare

Sfârșitul device-urilor și ale sistemelor IT-ului poate fi descris și în alți termeni decât cei sofisticați și consacrați: intervenții ale hackerilor, hatterilor,  virușilor, spărgătorilor de conturi online etc.

Se poate rezolva problema mult mai simplu, așa cum  s-a demonstrat ieri după amiază în municipiul Suceava. Un tată a rămas fără laptop pentru că acesta i-a fost furat de fiul său. Nemaifiind conectat la universul online, părintele și-a reclamat băiatul la Poliție:

Cităm din comunicat:

”La 20.10.2020, orele 16:50, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct de către M.R. de 57 ani, din localitate, despre faptul că fiul său, M.A. de 21 ani, i-a sustras un laptop din locuință.

Persoana vătămată a declarat că locuieşte într-un apartament împreună cu soția și cu cei doi copii. Acesta a menționat că la data de 20.10.2020 în jurul orei 15.00, într-un moment de neatenție, fiul său, care locuiește împreună cu acesta, i-a sustras din locuință  un laptop împreună cu încărcătorul acestuia.

Valoarea prejudiciului este de 3000 lei. În cauză  s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de  furt.” Doamne ferește!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *