Florconstruct va construi sera floricolă a Sucevei, o investiție de 2 milioane de lei

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat ieri într-o conferință de presă că a fost finalizată licitația pentru reconstruirea serei floricole a orașului, investiție în valoare de 2 milioane de lei, proiect prin care se dorește permanentizarea unui slogan: ”Suceava, orașul florilor”.

O asociere de firme, formată din SC Florconstruct SRL ca  lider de asociere,  SC Agaton SRL asociat, SC Instalatorul SRL subcontractant,  vor putea folosi cei 2 milioane de lei puși la dispoziție de Primărie pentru a reamenaja serele orașului astfel încât dezideratul municipalității: ”Suceava orașul florilor”, să fie realizat.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a declarat că ”o prioritate a noastră este să ne facem sera floricolă proprie, Suceava să fie orașul florilor. A fost anul trecut orașul florilor și am primit foarte multe felicitări”.

El a spus că a fost organizată o licitație la care s-a depus  o singură ofertă, a unei asocieri de trei firme: Florconstruct SRL lider de asociere, Agaton SRL asociat, Instalatorul SRL subcontractant.

Oferta este în faza de evaluare, valoarea ofertei este de 2 milioane de lei fără TVA. ” Sper să fie eligibilă această ofertă, astfel încât să semnăm contractul și să demarăm efectiv lucrările de realizare a acestei sere”, a mai adăugat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.