Florin Chetrariu, șoferul care a ucis-o pe trecerea de pietoni pe maiorul Irina Airinei și i-a spulberat copilul din cărucior, arestat pentru 30 de zile

Pe numele lui Florin Chetrariu, șoferul de 26 de ani care a ucis-o ieri după amiază, pe trecerea de pietoni din mijlocul Sucevei, de lângă Palatul Justiției, pe Irina Airinei, iar pe fetița ei de numai un an și jumătate, aflată în cărucior, a trimis-o din cărucior în comă, judecătorii Tribunalului Suceava au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, după ce fusese reținut ieri și încarcerat în arestul IPJ, pentru 24 de ore. O nefastă coincidență – individul care conducea lipsit de minimă responsabilitate un bolid Audi A8 pe principala arteră rutieră a municipiului Suceava, la oră de maxim trafic rutier, este domiciliat în Mitocul Dragomirnei, localitate unde, cu o seară înainte, un preot beat a lovit cu mașina pe care o conducea două femei, una decedînd iar cealaltă fiind internată în stare foarte gravă, la Spitalul Județean.

Faptul că tânărul șofer care a spulberat-o pe Irina Airinei de 40 de ani, maior de jandarmi, purtător de cuvânt al Școlii de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni, proaspătă mămică, aflată în concediu de îngrijire a copilului, cu fetița de un an și jumătate în cărucior, nu consumase anterior băuturi alcoolice poate constitui o circumstanță și mai agravantă.
Să fii perfect conștient și având în minte doar aroganța că ești șofer de Audi A8 și ca atare toată lumea trebuie să se ferească din calea ta, pe oriunde ți-ai croi drumul,este cel puțin la fel de neacceptat precum actul popii bețiv din același Mitoc al Dragomirnei care după ce a omorât o femeie, s-a dus acasă să se odihnească iar când a fost luat la întrebări, s-a plâns că îl dor măselele.
Oricum, preotul George Apetrei s-a procopsit repede cu un coleg de celulă, consătean și criminal de asemenea.

Starea fetiței accidentate de Florin Chetrariu este în continuare foarte gravă. Astăzi după amiază se discuta la Spitalul Județean Suceava transportarea micuței la o clinică universitară specializată în intervenții pentru grave traumatisme la copii, la Iași ori la București, starea ei fiind în continuare precară.
Câteva cuvinte de suflet a publicat pe pagina sa de socializare sublocotenentul Alin Găleată, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava, pe care ne permitem să îl redăm. De asemenea, el a făcut public și un anunț umanitar pentru sprijinirea familiei celei care a fost maior Irina Airinei, pe care îl facem de asemenea public.

De la sublocotenent Alin Găleată, coleg și părinte:

Ambulanța TIM a intrat, încet, în curtea unității. Puteam vedea, prin parbriz, chipurile împietrite ale colegilor mei…
După ce a parcat, Mișu m-a întâmpinat:
– Am auzit ce se vorbea prin UPU, că e purtătoarea de cuvânt de la școala de jandarmi, și m-am gândit să te sun, să-ți spun… O cunoșteai?
– Da… Chiar foarte bine… am răspuns, încă în stare de șoc. Nu reușeam să-mi revin, dar privirea mi-a căzut pe fața marcată a lui Mișu. Omul acesta a fost în sute de misiuni, a descarcerat și a salvat tot pe-atâtea suflete. A privit moartea în ochi, iar de foarte multe ori a alungat-o, readucând la viață oameni cărora inima li s-a oprit în piept…
– Îmi vine să-mi rup hainele de pe mine, să le arunc și să plec departe… îmi mărturisi.
M-am gândit atunci că suntem nimic în fața voii lui Dumnezeu…
– Dacă aș avea unul dintre copii aici, lângă mine, l-aș îmbrățișa și nu i-aș mai da drumul până diseară… a continuat cu glasul gâtuit.
S-a întors și a plecat cu ochii înlăcrimați…
Echipajul lor a dus-o pe micuța Irinei la spital, și ascultându-l cum îmi povestea despre starea în care era acel biet suflețel, îmi simțeam inima prinsă în ghiare de fier… Mă sufocam de durere… și gândul mi-a fugit, ca și lui Mișu, spre cei trei copii ai mei…
Acestea sunt momentele care sfâșie în două inima pompierilor. Momente în care, deseori, ne-am dori să fim de piatră…
DUMNEZEU SĂ TE IERTE, IRINA, ȘI SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.