Florin Cîțu prim ministru, propunerea PNL pentru consultările de luni, la Cotroceni. Prim -vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur va fi în delegația PNL la întâlnirea cu președintele Iohannis

Organizația județeană a Partidului Național Suceava a anunțat pe pagina proprie de facebook că propunerea PNL pentru consultările de la Palatul Cotroceni ce vor avea loc luni, 11 octombrie  este  Florin Cîțu, prim-ministru, decizie luată în unanimitate.  

”Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național, din această seară, ca nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL.

Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEX al PNL a decis în unanimitate, ca propunerea pentru Biroul Politic Național al PNL, pentru funcția de prim-ministru al României, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu Președintele României, Klaus Iohannis, să fie președintele PNL, Florin Cîțu.

Delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de Președintele României este formată din: președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedintii: Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu”, se arată în comunicatul publicat de liberalii suceveni.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *