Florin Sinescu, după depunerea candidaturii din partea Pro România la Primăria Suceava: ” Plecăm la drum cu un obiectiv foarte clar: câștigarea primăriei municipiului Suceava și unui număr de 8 consilieri locali”

Florin Sinescu, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Suceava și-a depus ieri candidatura, alături de echipa de consilieri locali propusă din partea Partidului Pro România, Iată ce a declarat după depunerea dosarelor de candidatură la Biroul Electoral Municipal, pe treptele Primăriei municipiului reședință de județ:           

”Am lângă mine o echipă completă de consilieri locali, o echipă formată din 29 de oameni din toate cartierele județului, cu care vom veni în consiliul local cu restartul municipiului Suceava din punct de vedere economic. Pe lista de consilieri locali alături de mine este Radu Pricope, Alexandra Harvas Angelescu, Geniloni Sfeclă, Cristina Faur, profesorul Trifan de la Ițcani, mulți alți colegi de-ai noștri. Am mers pe ideea de a avea fiecare cartier cel puțin un reprezentant, pentru ca problemele identificate în cartiere să fie pe agenda primarului și bineînțeles a consiliului local. Suntem o echipă tânără care vom aduce acel element de noutate care înseamnă aplecarea către problemele cetățenilor. Am strâns 1269 de semnături, din toate cartierele. Plecăm la drum cu un obiectiv foarte clar: câștigarea primăriei municipiului Suceava și un număr de 8 consilieri locali. Cred că suntem o echipă frumoasă și putem aduce schimbarea la nivelul municipiului Suceava.”  

La rândul său, președintele organizației județene Pro România Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, a transmis un mesaj de încurajarea pentru echipa condusă de Florin Sinescu pentru câștigarea Primăriei Suceava:

” Este un moment important pentru România, este prima competiție locală a acestui partid mai tânăr, de numai doi ani înființat. Este un partid care vrea să se afirme pe scena politică și care a avut deja două bătălii electorale anul trecut, europene și prezidențiale. An reușit un scor important și atunci, 7% respectiv 10%. Am convingerea, așa cum văd echipa de la municipiu a lui Florin Sinescu că  la Suceava putem să facem o surpriză extrem de plăcută. După 16 ani de primărie Ion Lungu, după 1 miliard de euro cheltuiți și vedeți că foarte multe proiecte sunt doar pe hârtie, mă refer și la Stadionul fără nocturnă și la Sala Polivalentă care este doar în planșe, la bulevarde care trebuie modernizate, la transportul de calitate, la integrarea Zonei metropolitane așa cum trebuie. Florin Sinescu pe lângă echipa aflată azi în jurul lui are și amprenta Consiliului Județean dar și a unor primari din Zona metropolitană. Filozofia de dezvoltare a noastră pentru viitor, a conducerii  primăriei de către Florin Sinescu  este să expandeze orașul, să avem o respirație administrativă, nu o închistare, fiecare cu proiectul lui, fiecare cu bugetul lui. Au trecut prea mulți ani în care Suceava nu s-a dezvoltat. Florin, îți doresc succes, să dea Dumnezeu să faci ceea ce trebuie cu echipa ta!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.