Mopan Suceava
Politica

Flutur: „Proiectele curajoase ale lui Ionel Vicol sunt menite să aducă Volovățul la același nivel cu localități precum Horodnic de Sus sau Burla, conduse de primari liberali”

Președintele Flutur a participat luni dimineața, 3 iunie 2024, în prezența a circa 150 de oameni, la lansarea candidatului liberal la primăria comunei Volovăț, Ionel Vicol.

Ionel Vicol este un tânăr antreprenor foarte priceput în accesarea fondurilor europene, bine pregătit și iubit de comunitatea din Volovăț, susținut de PNL pentru funcția de primar deoarece are proiecte așteptate de locuitori.

Printre proiectele sale se numără introducerea rețelei de apă și canalizare în localitatea din proximitatea municipiului Rădăuți, introducerea gazului metan, asocierea cu zona metropolitană a Rădăuțiului și rezolvarea problemei accesului la terenurile agricole despărțite de centura ocolitoare.

„Acestea și multe alte proiecte curajoase ale lui Ionel Vicol sunt menite să aducă Volovățul la același nivel cu localități precum Horodnic de Sus sau Burla, conduse de primari liberali”, a transmis Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *