Focul care a distrus trei gospodării din Gura Humorului a fost pus intenționat de o femeie în stare de ebrietate. Aceasta a fost reținută și introdusă în arest

Poliția a anunțat că a continuat cercetările în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, stabilind că, la data de 28.07.2022, în jurul orelor 23:00, pe fondul unei stări de surescitare indusă de consumul în exces de alcool, Marcu Mihaela, aflându-se în curtea imobilului cu nr. 19 situat pe str. Filaret Barbu din orașul Gura Humorului, unde locuiește temporar, a aprins o flacără în incinta unei anexe din lemn, tip șură, cu intenția prestabilită de a o incendia, focul extinzându-se și producând distrugeri la locuințele învecinate aparținând persoanelor vătămate, P.I. și C.M., generând astfel prin acestea, pericol public.

Valoarea prejudiciului patrimonial produs prin distrugerea, degradarea și aducerea în stare de neîntrebuințare a bunurilor afectate de foc, până la momentul lichidării incendiului de către pompieri, este de circa 100.000 Euro și 1000 lei. Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din data de 29.07.2022, s-a dispus ca măsură preventivă, reținerea femeii pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii sus-menționate.

În urma probatoriului administrat în cauză, prin ordonanța procurorului s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Marcu Mihaela, sub aspectul săvârșirii infarcțiunii  de distrugere. Femeia a fost introdusă în arestul IPJ.

Please follow and like us:

One thought on “Focul care a distrus trei gospodării din Gura Humorului a fost pus intenționat de o femeie în stare de ebrietate. Aceasta a fost reținută și introdusă în arest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *