Fondul de salarii din Primăria Suceava va scădea cu 5 milioane de lei, a anunțat primarul Ion Lungu. Angajații primăriei, invitați să contribuie la creșterea veniturilor instituției

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că fondul de salarii al Primăriei în acest an va fi cu 5 milioane de lei mai mic față de cel prins în bugetul anului trecut.

”Fondul de salarii ca procent executat a fost undeva la 24% din buget. Trebuie să facem să scadă la 15%, procent rezonabil. Acest lucru se poate face prin două aspecte: creșterea veniturilor Primăriei, toți salariații din primărie trebuie să înțeleagă să contribuie la creșterea acestor venituri, și bineînțeles, prin economii la fondul de salarii. Eu sper ca la jumătatea lunii februarie să aprobăm în Consiliul Local bugetul pentru anul 2021. Se știe că după publicarea bugetului național în Monitorul Oficial, autoritățile locale au la dispoziție 45 de zile să aprobe bugetul local. Asta ne-ar duce undeva la 1 aprilie. Noi o să ne grăbim să nu ajungem până acolo, să-l aprobăm cât mai repede”, a transmis primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *