Frans Timmermans și-a urcat în cap Verzii suceveni. Liderul acestora, Dan Acibotăriței reclamă ”proasta gândire politică” a vicepreședintelui Comisiei Europene

Președintele Partidului  Verde filiala judeţeană Suceava, Dan Acibotăriței consideră că declarația olandezului Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, din această săptămână ”dacă nu intrați în UE, Putin făcea cu România ce face acum în Ucraina” este una din cele mai proaste gândiri politice pornite din gura unui oficial UE. ”Acest lucru ne arată că școala politică din Olanda are mai slabi absolvenți decât cea din România, sunt un fel de jucări din pluș scăpate libere prin Europa și controlate printr-o rotire a cheiței din spatele acesteia”.

Acibotăriței arată că din punctul de vedere al Verzilor suceveni, pentru țările puternice din Europa a fost o binecuvântare intrarea României în UE. ”Ele au vândut românilor, pe bani grei, toate gunoaiele pe care le-au produs, începând de la mâncare, mașini, deșeuri, etc. Ne-au distrus tot ceea ce este de valoare din țara noastră, lasându-ne fără industrie, agricultură, învățământ, cultură, pădure, resurse naturale, bani, iar acum pozează în salvatorii națiunii române, uitând că ne-au văduvit anual de zeci de miliarde de euro”, a reamarcat liderul politic sucevean.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *