Frate, frate, moștenirea e pe bani, varianta Pătrăuți– Suceava

La 20.01.2021, ora 18.50, Secția de Poliție rurală 5 Dărmănești a fost sesizată prin 112 de către I.H., un bărbat e 54 ani,din comuna Pătrăuți, cu privire la faptul că la data de 20.01.2021 ora 18:40 a fost lovit în zona capului de către fratele său, F.H., de 50 ani, din aceeași localitate.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, între frații  I.H. și F.H.  există anumite neînțelegeri mai vechi pe fondul moștenirii casei părintești.

La 20.01.2021, ora 18.30, I.H. și V.H.  s-au deplasat la locuința lui F.H. pentru a-i cere socoteală cu privire la faptul că aduce în casa părintească femei străine. În urma discuțiilor contradictorii între aceștia, lucrurile au degenerat, motiv pentru care F.H. l-a lovit pe fratele I.H. și dar și pe  V.H.

În conformitate cu  prevederile legale a fost aplicat formularul de evaluare a riscului constatându-se că în cauză nu există un pericol de natură a genera un risc iminent pentru integritatea fizică ori libertatea unei persoane astfel că în cauză nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violenţă în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *