Fratele recalcitrant din familia de valutiști din zona Pieței centrale a fost băgat în arest

Așa cum am anunțat anterior, în dimineața acestei zile, înainte de ora 12.00, polițiștii suceveni au fost anunțați să se deplaseze pe strada Curtea Domnească, în fața sucursalei unei bănci comerciale. , unde O.C.  de 43 de ani din comuna Dragoiesti a sesizat prin SNUAU 112 că a fost împușcat de fratele său O.I.  de 45 de ani din Dragoiesti.

La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică care a identificat pe apelantul O.C. care primea îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, iar acesta a declarat faptul că a avut un conflict verbal cu fratele său O.I. cu puțin timp în urmă.  Conform victimei, la un moment dat O.I. care se afla în mașina personală, l-a amenințat cu pistolul, după care a tras cu arma cu bile de cauciuc o singură dată catre fratele său O.C..

La fața locului au rămas două patrule din cadrul Biroului Ordine Publică pentru asigurarea locului faptei  și o echipă operativă din cadrul Biroului Investigații Criminale,   solicitându-se intervenția lucrătorilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Suceava în vederea continuării cercetării la fața locului.

În urma audierilor și administrării materialului probator polițistii au dispus reținerea pentru 24 de ore a lui O.I. pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă fără drept, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *