Mopan Suceava
Actualitate

Fratele unui litenean care urma să fie dus la pușcărie, amendat pentru scandalul provocat când polițiștii au venit să-l ridice pe condamnat

Ieri, 05.07.2023, Judecătoria Suceava a înaintat pentru executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea privind pe numitul Ilie Cristinel Corneanu,  din orașul Liteni,  care a fost condamnat la executarea pedepsei de 1 an și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, reținându-se că la data de 31.10.2021, în jurul orelor 18:00, a condus un autoturism pe str. Lanul Gării din orașul Liteni provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale și refuzând prelevarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În vederea punerii în executare a mandatului, lucrătorii Poliției orașului Liteni împreună cu lucrători din cadrul S.A.S. Suceava au pătruns în locuința persoanei condamnate, din oraș,  însă acesta nu a fost găsit acasă.

Existând informații că numitul Corneanu Ilie – Cristinel s-ar afla la locuința mamei sale, din aceeași localitate,  polițiștii au descins și în această locație, persoana condamnată fiind identificată și depusă la Penitenciarul Botoșani.

Dar nu înainte ca condamnatul să fratele  facă spectacol. În timpul punerii în executare a mandatului de executare a pedepsei închisorii privind pe Corneanu Ilie – Cristinel, fratele acestuia, Corneanu Neculai, de 58 ani, a început să se manifeste agresiv verbal, fiind imobilizat prin aplicarea cătușelor si condus la sediul Poliției Orașului Liteni unde a fost sancționat cu 1.000 lei amendă, pentru încălcarea prevederilor legii privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *