Actualitate

”Freamăt de speranță” pentru copiii cu dizabilități, cu Anca Crăciun, la Povestea Vorbei – Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de astăzi, 29  aprilie 2023, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe Anca Crăciun, președinte al Asociației ”Freamăt de Speranță” din Câmpulung Moldovenesc.

Dorința cea mai mare a ei este construirea unui Centru de tratament pentru copiii cu nevoi speciale. În calitate de kinetoterapeut, Anca Crăciun și colegii ei din Asociația ”Freamăt de Speranță” tratează deja zeci de copii cu dizabilități. Au la dispoziție doar un spațiu mic, insuficient pentru a asigura tratamentul și asistența cerute. Asociația nu pornește de la zero. Deține deja un teren, aparatura medicală specifică, de ultimă generație, este deja achiziționată. Sprijinul poate veni din partea celor care doresc și pot,  doar pentru construirea efectivă a clădirii, o investiție nu foarte costisitoare, dar foarte necesară. Sute de copii cu nevoi speiale din județul Suceava și din țară, au beneficiat până acum de tratamente oferite de specialiștii terapeuți ai Asociației ”Freamăt de speranță”. Alte sute, poate mii, vor putea fi tratați la noul centru terapeutic al Asociației, atunci când va deveni funcțional, cu sprijinul sponsorilor așteptați.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *