Frica de injecție: șofer din Salcea, băut la volan, a acceptat etilotestul dar a vrut să fugă de la spital, să nu i se ia sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Nici încătușat nu a acceptat

Un șofer de 44 de ani din Salcea a dat mult de furcă polițiștilor care l-au oprit pentru control aseară pe una dintre străzile localității. Acesta a acceptat să sufle în etilotest dar după ce i s-a comunicat alcoolemia și a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, reacția sa a fost să se facă dispărut. Polițiștii, mai sprinteni, l-au prins și i-au pus cătușele. Aseară, pe la ora 20.15, polițiștii din orașul Salcea şi cei ai postului de poliție Dumbrăveni, au oprit  pentru control autoturismul Ford Focus, condus de un bărbat de  44 ani, din oraşul Salcea pe o stradă a orașului.

Fiindcă acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, aparatul indicând o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean  Suceava, de unde a încercat să fugă,  intenționând, probabil, să se sustragă recoltării mostrelor biologice de sânge. Planul nu i-a reușit pentru că a fost imobilizat şi s-au folosit de către organe mijloacele din dotare asupra acestuia, mai precis a fost încătuşat. În prezenţa medicului de serviciu, șoferul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *